Organisatie Ideeën voor naaien

Stof, patroon en begrippen sorteren

Het creëren van een naaizaal om aan al mijn behoeften te voldoen, is op zijn minst een uitdaging!

Beginnend met een lege lei was onze eerste stap om de bureaus te bouwen die ik nodig zou hebben. Mijn naaikamer heeft een computerbureau en een naai-bureau nodig. Ik zal een 6 voet bureau hebben met laden voor minder dan $ 100 en 14 voet van naaitafel met laden voor iets minder dan $ 200. Voordat ik begon met het verplaatsen van de overvloed aan stof naar de kamer, heb ik wat naaitijd genomen om de Tote Bag met verzonken rits te maken en moet ik zeggen dat ik graag op mijn nieuwe naaioppervlak werkte.

Bekijk de desk-projecten

Nu vindt de stof zijn weg naar de kamer. Ik moet echt leren om mijn drang om stoffen te kopen te beheersen. Ik durf niet te raden hoeveel meter stof ik heb, maar ik weet wanneer ik een koopje zie dat ik thuis breng. Aangezien het me vorige week 200 mijl kostte om alleen de ritssluitingen te kopen die ik wilde, rechtvaardigde ik mijn stoffenassortiment met de kilometers die ik zal besparen door de stof bij de hand te hebben. Veel mensen zullen niet begrijpen dat het zoveel kilometers kan kosten om een ​​ritssluiting te kopen, maar de staat New York is verschrikkelijk om naai-benodigdheden te vinden. Vooruit plannen om online benodigdheden te bestellen, past meestal niet bij het idee dat ik wil creëren als de drang toeslaat, zodat mijn obsessie voortduurt.

Ik weet precies waar ik de kast in de nieuwe kamer wil hebben. Precies welke maat ik de kast wil, moet nog worden besloten, zodat ik de opslagruimte kan maximaliseren.

Na het experimenteren met 90 en 58 quart plastic tub opslag. Ik besloot dat 58 kwart tubs het beste werken om aan mijn ruimtebehoeften te voldoen en een hoeveelheid stof vast te houden die verplaatsbaar is.

De 90 kwart tubs eindigden erg zwaar en onhandelbaar om de stof te vinden die ik wilde vinden.

Ik organiseer de stof eigenlijk terwijl ik hem vouw en verpak voor opslag. Ik ben vastbesloten dat ik de stof kan vinden wanneer ik het wil, dus elk bad wordt ook geëtiketteerd.

Hier is een lijst met de labels die ik gebruik om u een idee te geven van wat mogelijk werkt voor uw opslagbehoeften.

De oude naaikamer had wel cubbies die mijn man speciaal had gebouwd om manden te houden die ik van verschillende ideeën heb. We zullen datzelfde ontwerp op grotere schaal in de nieuwe kast gebruiken om de afvalbakken te bewaren en toegankelijk te houden.

Het andere uiteinde van het kastgedeelte worden de originele kleinere cellen voor de kleine manden met begrippen. In plaats van ruimte te verspillen, werken we een "dubbel closetgebied" uit, zodat ik de manden twee diep kan krijgen, maar nog steeds toegankelijk. Zodra ik klaar ben met het organiseren van de stof, zullen we weten hoeveel ruimte er overblijft voor de mandjes.

Uiteindelijk zal de nieuwe kast een winkelcentrum zijn dat beter is dan alles wat er in dit gebied beschikbaar is, dus ik kan eigenlijk creëren zonder 200 mijl te reizen voor een ritssluiting.

Blijf op de hoogte van de wijzigingen wanneer ze zich voordoen. Er staat veel meer organisatie op het programma!

Zie de snijtafel die ik kies voor deze nieuwe naaikamer.