Rood hart Super Saver garen

Acrylgaren voor haken, breien en andere ambachten

Red Heart Super Saver is een acrylgaren van kamgaren van de hand van Coats en Clark. Gebruik Red Heart Super Saver garen voor haken, breien en vele andere handwerken.

Hier is mijn beoordeling van Red Heart Super Saver garen, geschreven vanuit het perspectief van een crocheter.

bestek

De beste dingen

De nadelen

Meer gedachten over Rood Hart Super Saver Garen

Mensen zeggen vaak dat dit een beginnersgaren is, maar ik vind het veel moeilijker om mee te haken dan een wolgaren van hoge kwaliteit. Zie het artikel " Welke garen moet een beginner kopen? " Voor meer ideeën over dat onderwerp.

Ik heb jarenlang gehaakt met Red Heart Super Saver garen, maar achteraf gezien zou ik willen dat ik mooiere garens had gebruikt voor de projecten die ik had gemaakt.

Als ik het opnieuw zou moeten doen, zou ik dit garen kopen en meer investeren in mooiere vezels.

Dit is hoe ik het zie. Tegenwoordig, als ik een aanzienlijke hoeveelheid tijd in een project ga investeren, gebruik ik liever een prachtig garen dat een echt oogverblindend project gaat worden. Ik vind het de moeite waard voor mijn investering in garen om mijn investering in bestede tijd te evenaren. Het duurt net zo lang om een ​​alpaca-sjaal te haken als een acryl-sjaal; Ik zou gelukkiger zijn als ik de alpacasjaal zou dragen.

Als je een heel beperkt budget hebt, is dit garen zeker een goede optie. In mijn ervaring is dit garen over het algemeen de vraagprijs waard geweest. Hoewel het een goede prijs-kwaliteitverhouding is, moedig ik je aan om mooiere vezels te zoeken en te gebruiken als je over de middelen beschikt om ze te betalen.

Gratis patronen met behulp van Red Heart Super Saver Yarn

Heb je Rood hart Super Saver garen in je voorraad? Op zoek naar gratis patronen die u kunt gebruiken met dit garen? Probeer deze!

Haaksteekpatroon

Haak patronen

Breien patronen

bronnen

Ik heb de volgende bronnen geraadpleegd voordat ik deze productrecensie schreef: