15 doe-het-zelf reis- en organisatiekits voor uw borduurwerk

Ik weet niet hoe het met je zit, maar ik hou ervan om een ​​soort van hechting met me te hebben wanneer ik maar een paar minuten over heb. Als u uw borduurwerken met u wilt maken, hebt u enkele benodigdheden nodig en moet uw stiksel schoon en veilig blijven. Je kunt tassen en kits vinden die hiervoor zijn ontworpen, maar waarom niet zelf ontwerpen? Er zijn veel patronen en tutorials voor borduuropstellers om uit te kiezen!

Deze lijst bevat verschillende soorten tassen en zakjes die verschillende doeleinden dienen. Sommige bevatten alles wat je nodig hebt. Anderen zijn specifieker, houden alleen je floss of gereedschap vast. Alle vereisen wat naaien. Veel van deze zijn gratis tutorials, maar als je bereid bent om een ​​paar dollars uit te geven, zul je ook een aantal echt geweldige gevallen vinden.

Om je op weg te helpen, is het eerste gratis patroon voor een hechtzak die ik heb gemaakt en gedeeld op mijn eigen blog, Wild Olive. Het is een gemakkelijk naaiproject, maar het heeft een heel lieflijke ruche die de opening bedekt.

Lees nu verder voor nog 14 DHZ's om uit te checken!