Citaten over verjaardagen voor Scrapbooking

Verjaardagscitaten voor plakboekpagina's

Citaten zijn een snelle manier om journaling toe te voegen aan uw plakboekpagina's. Deze citaten over verjaardagen zijn speciaal geselecteerd voor het maken van kaarten en het maken van scrapbookingpagina's voor de verjaardag.

Bezoek de 24 Quotes 24 Scrapbook Pages- galerij voor ideeën over het gebruik van aanhalingstekens op je plakboekpagina's.

Voor ideeën over het indelen van pagina's met plakboekpagina's, bezoek de Birthday Scrapbook Gallery.

Verjaardagscitaten:

Een van mijn favoriete gedichten voor verjaardagscrapboekpagina's is voor een heel specifieke leeftijd.

"Now We Are Six" van AA Milne, geschreven in 1927, is de tekst die ik bijna acht jaar geleden op de plakboekpagina van mijn dochter heb gebruikt en het is nog steeds een van mijn favorieten. U kunt de plakboekpagina bekijken in de kolom Quotes for Scrapbook Pages Gallery.

Nu zijn we zes

Toen ik één was,
Ik was net begonnen.
Toen ik twee was,
Ik was bijna nieuw.


Toen ik drie was
Ik was nauwelijks ik.
Toen ik vier was,
Ik was niet veel meer.
Toen ik vijf was,
Ik leefde gewoon.
Maar nu ben ik Six,
Ik ben zo slim als slim,
Dus ik denk dat ik nu voor altijd zes zal zijn.