Eenvoudig haakpatroon voor een Moss Stitch Baby Deken

Snelle, gemakkelijke babydeken - foto © Amy Solovay

Tegenwoordig heb ik onze lijst met baby-Afghaanse patronen bijgewerkt met een van mijn favoriete ontwerpen: het is een gemakkelijke babydeken die geschikt is voor baby's van beide geslachten. Dit patroon is eenvoudig genoeg voor beginners om te haken, en voor een deken is het ook redelijk snel.

Ik heb verschillende voorbeelden van dit patroon in verschillende kleuren gehaakt. Hier afgebeeld, kunt u zien dat het bestaat uit roze, antiekwit en babydenimmer.

Dit zijn alle kleuren van het babygaren van Bernat Softee. Vervang garens als u een ander garen in gedachten heeft.

Ik ben dol op het eenvoudige haakpatroon waarmee deze deken is gemaakt. Het heeft gewerkt in mossteek, een steek die alleen kennis vereist van enkel haakwerk en kettingsteek.

Dit patroon is verkrijgbaar in drie verschillende maten - preemie, pasgeboren en peuter. Ik denk dat het, als het in een ander garen wordt gehaakt, ook een aardige lapghan voor iedereen in het gezin is. Ik heb nog niet geprobeerd er een voorbeeld van te maken, maar als je dat doet, zou ik graag willen weten hoe het jouwe blijkt te zijn.